Pages

joi, 20 septembrie 2012

Companiile moldoveneşti pot beneficia de granturi pentru dezvoltarea afacerilor


Proiectul Băncii Mondiale ”Ameliorarea competitivității”, care prevede susținerea financiară a companiilor autohtone din Republica Moldova, a fost extins încă pentru un an. Un amendament în acest sens a fost semnat între Camera de Comerț și Industrie, Ministerul Economiei și Unitatea de implementare a proiectului Băncii Mondiale.
Proiectul are scopul de a susține companiile autohtone în vederea implementării sistemului de management al calității ISO, procurării serviciilor de consultanță ce țin de elaborarea business planurilor, studiilor de fezabilitate și cercetărilor de marketing.
Astfel, în perioada septembrie 2012- iunie 2013, agenții economici care vor participa la proiect vor beneficia de un grant în mărime de 50% din cheltuielile suportate pentru implementarea ISO sau pentru procurarea serviciilor enumerate. Suma rambursată nu trebuie să depășească 130 de mii de lei.
”În cadrul primei ședințe, comitetul de evaluare al proiectului a aprobat cererile de participare de la 93 de companii. Întreprinzătorii interesați se pot аdresa la CCI pentru informații suplimentare”, a precizat Sergiu Harea, directorul departamentului Economie al CCI a Moldovei.

Un comentariu:

  1. Iată contactul investitorilor Detalii de e-mail, _ lfdsloans@lemeridianfds.com Sau Whatsapp +1 989-394-3740 care m-au ajutat cu împrumut de 90.000,00 Euro pentru a-mi începe afacerea și sunt foarte recunoscător, a fost foarte greu pentru mine aici încercarea să fac un drum ca o mamă singură lucrurile nu au fost ușoare cu mine, dar cu ajutorul lui Le_Meridian mi-a pus zâmbetul pe față în timp ce mă uit la afacerea din ce în ce mai puternică și în expansiune. Știu că poate vă surprindeți de ce pun lucrurile așa aici, dar chiar trebuie să-mi exprim recunoștința, astfel încât oricine caută ajutor financiar sau să treacă de greutăți cu afaceri de acolo sau dorește să înceapă un proiect de afaceri poate să vadă acest lucru și să am speranța de a ieși din greutăți .. Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere