Pages

joi, 20 septembrie 2012

Credite în SUA


  • De obicei, oamenii încearcă să evite datorii, dar, în unele cazuri, este avantajoasă de a împrumuta bani. Mai mult decât atât, cu ajutorul banilor împrumutați poate obține chiar și bogat. De exemplu, dacă vă luați un împrumut și să îl trimiteți pentru a îmbunătăți educația, deschideți o afacere, sau de a folosi banii pentru investiții profitabile. 

    Puteți lua împrumuturi pentru scopuri de consum,
    de exemplu pentru a cumpăra o mașină. Mașină proprie vă va ajuta să obțineți rapid la locul de muncă, dar este puțin probabil să vă aduc orice profit. Este că veți face ca un șofer de taxi. 

    Mai jos, oferim o listă scurtă de credite utilizate în Statele Unite, precum și să facă recomandări cu privire la modul de a le primi. În această listă nu am includ creditele ipotecare, astfel cum acestea sunt descrise într-un articol separat pe acest site.
  • Credite pentru Educație
  • Prețurile pentru colegiu sunt în creștere atât de rapid încât chiar depasi inflației. Conform unor estimări, până în 2015, a studenților de patru ani de colegiu va costa 127 de mii de dolari. Acest cost include școlarizare și cameră și bord, carti, transport și alte costuri. Familii cu venituri medii sunt foarte dificil de a găsi fonduri pentru educația copiilor la facultate, dar încă se poate face. 

    De obicei, o parte din bani pentru părinți de formare acumula în avans. Elevii lucrează deseori cu jumătate de normă la liber, pentru a avea un venit suplimentar. Elevii care arată realizări remarcabile academice sau de sport, pentru a primi o bursă de studii. Și cel mai bun dintre ei ies în evidență chiar și subvenții federale. Dar acesti bani pot plăti doar o fractiune din costul de participare. 

    În acest caz, vine la împrumutul de salvare. În medie, elevii americani să ia mai mult de 21.000 dolari pentru colegiu. În Statele Unite există mai multe tipuri de credite pentru studenți, inclusiv populare, cum ar fi Perkins, Stafford sau PLUS. Toate aceste împrumuturi pot fi rambursate după absolvire. Al doilea avantaj de împrumuturi pentru studenți sunt ratele scăzute ale dobânzii. Deși rata dobânzii depinde de împrumut, de obicei, este în intervalul de 5-7%. Mai mult decât atât, în 2007, Congresul a adoptat o lege prin care dobânda la creditele pentru studenți se va scădea treptat. Statul oferă, de asemenea, o varietate de scadențele de credite pentru educație. Pe unele dintre ele scadența de până la 30 de ani. Deși, desigur, este mai bine să ramburseze împrumutul devreme și nu să plătească sume mari de bani pe interes. Informații privind creditele pentru studenți sunt ușor de găsit pe Internet, precum și în cadrul școlilor.
  • Credite comerciale
  • Deschiderea unui nou sau extinderea unei afaceri deja existente întotdeauna necesită fonduri suplimentare. O metodă de a obține un împrumut comercial. Credite comerciale sunt, de obicei, furnizate de către bănci, precum și unele dintre altor creditori. 

    Pentru a obține un împrumut comercial, trebuie să aveți un plan de afaceri cu atenție artizanale. Acesta ar trebui să reflecte direcția de afacerea ta, include informații privind finanțele disponibile și cheltuielile planificate, descrie sistemul veniturilor, structura de management si alte informatii necesare. Creditor va solicita, de asemenea, detalii cu privire la co-semnatar. 

    Garant pentru împrumuturile comerciale acționează de multe ori Small Business Administration (Small Business Administration - www.sba.gov). Aceasta este agenția de stat în sine nu produce bani, dar garant al întoarcerea lor la creditor, în caz de insolvabilitate a debitorului. Responsabilitatea pentru rambursare a creditului este de până la destinatar, iar SBA de fapt, doar vă ajută să obțineți suma dorită. În SBA oferă o listă de creditori aprobate, precum și oferi consiliere cu privire la aspectele financiare.
  • Credit auto
  • Ca sistem de transport public în cele mai multe orașe din SUA este complex și confuz, de călătorie în jurul valorii de oraș poate dura foarte mult timp. Salvați situația poate deține o mașină. Cel mai bine este să cumpere o mașină pentru bani, la fel ca în acest caz, nu va trebui să plătească dobânzi și, în plus, aveți posibilitatea să negocieze pentru un preț mai mic. Dacă acest lucru nu este posibil, ar trebui să alegeți un împrumut cu dobândă mai mică și a planului de rambursare mai benefice.Comparați condițiile oferite de dealeri auto și banca ta. 

    Dobânzii la împrumuturi pentru a cumpăra o mașină poate varia foarte mult. De obicei, credite pentru masini noi sunt emise de 5-7% pe an pentru rata dobânzii mai mare vehiculelor utilizate. Dar, din când în când, dealerii se confruntă cu creșterea numărului de mașini în stoc, și apoi încep să facă oferte foarte atractive. De exemplu, oferă de a lua un împrumut de sub 1%.Deci, a se vedea de multe ori cu anunțuri - uneori merită. 

    Pentru a estima valoarea plăților lunare, facem un calcul simplu. Să presupunem că ați cumpărat o mașină nouă pentru 15.000 de dolari. Adauga 1200 pentru impozitele, taxele și costurile de start-up. De exemplu, să presupunem că nu au economii, iar tu împrumuta întregul cost al masinii pentru 60 luni. La o rată anuală de 6%, vei fi peste cinci ani să plătească 325 dolari pe luna. Pentru tot timpul veți plăti aproape 20.000 de dolari, care este, cu 5000 mai mult decât mașinile de cost. 

    Deoarece mașinile sunt în mod constant obtinerea mai ieftin, ia un împrumut pe termen lung neprofitabile. Se întâmplă ca în cinci ani prețul mașinii își pierde mult din valoarea sa. De asemenea, rețineți faptul că mai în vârstă masina, mai mulți bani se cheltuiesc pe întreținerea acestuia. 

2 comentarii:

  1. Halo, sunt Helena Julio din Ecuador, vreau să vorbesc bine despre Serviciul de finanțare Le_Meridian pe acest subiect. Serviciul de finanțare Le_Meridian îmi oferă sprijin financiar atunci când toată banca din orașul meu a respins cererea de a-mi acorda un împrumut de 500.000,00 USD. Am încercat tot ce am putut pentru a obține un împrumut de la băncile mele aici, în Ecuador, dar m-au respins cu toții, deoarece creditul meu era scăzut, dar cu harul dumnezeiesc, am aflat despre Le_Meridian, așa că am decis să încerc să solicit acest împrumut. Cu Dumnezeu dispus să-mi acorde un împrumut de 500.000,00 USD cererea de împrumut pentru care băncile mele din Ecuador m-au refuzat, a fost foarte grozav să fac afaceri cu ele, iar afacerea mea merge bine acum. Iată Le_Meridian Financing Investment Email / WhatsApp Contact dacă doriți să aplicați împrumuturi de la ei.Email:lfdsloans@lemeridianfds.com / lfdsloans@outlook.comWhatsApp Contact: + 1-989-394-3740.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna domnule / doamna,

    Aveți nevoie de un împrumut urgent pentru a începe afacerea sau aveți nevoie de un împrumut pentru refinanțare? Aveți nevoie de un împrumut pentru a achita datoria? Ai nevoie de un împrumut pentru a cumpăra o mașină sau o casă? Dacă da, nu vă faceți griji, vă oferim tot felul de împrumuturi la o rată a dobânzii la prețuri accesibile, fără verificarea creditului !!! contactați-ne astăzi prin e-mail: sabinhelps@gmail.com whatsapp la +34632725157

    Mulțumesc.
    Doamna Karin Sabine?

    RăspundețiȘtergere