Pages

vineri, 21 septembrie 2012

În următoarele luni, economia Republicii Moldova se va stabiliza


În următoarele luni ne putem aștepta la stabilizarea economiei moldovenești. Aceasta este concluzia Centrului Analitic Independ Expert-Grup, enunţată în noul număr al ediţiei"Realitatea economică", transmite UNIMEDIA. 
Experţii susţin că momentul relansării economice nu poate fi anticipat cu precizie, acesta depinzând de calitatea reformelor și a guvernării economice pe intern, precum și de situația economică externă.

Printre veştile economice bune, identificate de către experţi în datele recent publicate de către Banca Naţională a Moldovei, sunt creşterea volumului de credite noi acordate, majorarea volumului de remitenţe, precum şi creşterea volumului de bani în circulaţie în iulie 2012 faţă de aceeaşi lună a anului trecut.
Aceste tendinţe pozitive au fost umbrite de câteva veşti proaste. Mai exact, este vorba despre reducerea exporturilor şi calitatea portofoliilor de credite care rămâne deocamdată a fi nefavorabilă.
Deşi economia naţională se află într-o zonă de incertitudine şi este vulnerabilă la dificultăţile economice din regiune, experţii îşi arată optimismul vizavi de evoluţia acesteia în următoarea perioadă.


Un comentariu:

  1. Căutați un împrumut de afaceri, împrumuturi personale, împrumuturi ipotecare, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, împrumuturi de consolidare negarantate, finanțare de proiect etc ... Sau pur și simplu refuzați împrumutul de la o bancă sau instituție financiară din unul sau mai multe motive? Suntem soluțiile potrivite pentru credit! Oferim împrumuturi pentru companii și persoane fizice cu o dobândă scăzută și accesibilă a dobânzii de 2%. Deci, dacă sunteți interesat de un împrumut urgent și garantat. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail astăzi Via: elegantloanfirm@hotmail.com.

    RăspundețiȘtergere